Logg inn

Hovedsiden » Presse

Presse

Som i 1996 skal NM i friidrett avvikles på Kristiansand Stadion. Anlegget ble bygget primært for fotball, med pressefasiliteter som ikke har vært spesielt godt tilpasset friidrett. Da Sør Arena ble tatt i bruk som hovedarena for fotball i 2007, fikk Kristiansand Stadion status som friidrettsarena. Det har blant annet ført til et helt nytt stadiondekke, som ble tatt i bruk til NM i friidrett for junior i 2011.

 

Kristiansand kommune er positive til endringer, slik at  pressen / media skal få bedre abeidsforhold under friidrettsstevner. Det er allerede satt opp et nytt sekretariatsbygg like ved målgang for løpene, og til mesterskapet i 2012 blir det etablert nye presseplasser tett ved. Samtidig beholder vi et pressesenter i det opprinnelige kontor / garderobebygget.

 

Vi legger løpende ut ny, viktig informasjon som berører pressen, og vil ellers utpå vårparten sondere interessen for å dekke NM i friidrett i Kristiansand.

Hvis noen har spørsmål allerede nå om mesterskapet, kan presseansvarlig Johan- Chr. Sandvand kontaktes - tlf 95265670 -  e-mail johan.christian.sandvand@hotmail.com

 

Velkommen til Kristiansand og et nytt NM i august.